Skip links

Вийшов друком інформаційний буклет кластеру ІАМ Запоріжжя

Запорізьким регіональним кластером «Інжиніринг – Автоматизація – Машинобудування» підготовлено інформаційний буклет об’єднання.
Видання містить ознайомчу інформацію щодо кластеру ІАМ Запоріжжя, а також презентаційні сторінки всіх компаній-учасниць.
Таким чином розширюємо можливості для впізнаваності та пошуку ділових контактів в Україні і за кордоном!
Буклет підготовлено в межах проєкту «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі / EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.
Запорізький регіональний кластер «Інжиніринг – Автоматизація -Машинобудування» разом із партнерами надає передумови для розвитку підприємств-учасників, галузевих представників, а також – є рушійною силою для економічного розвитку Запорізького регіону.
Об’єднує провідних гравців Запорізького регіону в секторах промислового інжинірингу, автоматизації, ІТ та машинобудування.


З електронною версією буклету можна ознайомитися за посиланнями:


Українська версія:

Англійська версія:

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.