Skip links

Разом до відновлення! Підприємців запрошують звертатися на “гарячу лінію”

Нещодавно Запорізька торгово-промислова палата разом з Донецькою, Івано-Франківською, Одеською, Сумською, Харківською ТПП і Торгово-промисловою палатою України почали роботу над спільною ініціативою зі створення Мережі координаційних центрів підтримки бізнесу «Разом до відновлення».

Сьогодні у межах проєкту відкрито «гарячу лінію» для підприємців. Відтепер, звернувшись до Координаційного центру, підприємці зможуть отримати фахові відповіді на актуальні бізнес-питання в оперативному режимі.

Проєкт реалізується в рамках швейцарсько-українського Проєкту “Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні”, який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні (ПРООН) у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.

Приймаємо запити за трьома найзатребуванішими напрямами за телефоном 0443346413:

  • переміщення / релокація бізнесу
  • відновлення /перезапуск бізнесу
  • розширення діяльності / активізація експортно-імпортних операцій

Зокрема, ви можете отримати консультацію щодо податкових змін, запроваджених в українському законодавстві, форс-мажорних обставин, трудових правовідносин в умовах війни, переміщення бізнесу, логістики, експорту та імпорту, грантових програм тощо.

This website uses cookies to improve your web experience.