Skip links

Вебінар «Інтеграція регіональних ініціатив у великі напрями відновлення України». Відеозапис

Наша підготовка до програм Відновлення має розпочинатися вже зараз. – Така спільна думка учасників онлайн-сесії 21 листопада, присвяченій інтеграції регіональних ініціатив у великі напрями відновлення України. В обговоренні взяв участь виконавчий директор Запорізького регіонального кластеру «Інжиніринг – Автоматизація – Машинобудування» Андрій Карпенко, учасники об’єднання. Адже саме кластерні спільноти можуть стати в авангарді реалізації інноваційних, виробничих проєктів після Перемоги України.

Дякуємо спікеру і модератору зустрічі – Олександру Юрчаку, генеральному директору Асоціації «підприємств промислової автоматизації України», координатору руху «Індустрія 4.0 в Україні», голові Українського кластерного альянсу.

Зокрема, обговорили такі питання:

•             стан та розвиток програми відновлення України

•             ролі та можливості для промислових МСП та їх бізнес-об’єднань

•             важливість інтернаціоналізації та партнерств з міжнародними партнерами

•             як покращити вироблення та інтеграцію регіональних ініціатив у великі програми відновлення

•             приклади від Українського кластерного альянсу

Учасники погодились із думкою, що вже зараз необхідно готувати ті проєкти, затребуваність яких після нашої Перемоги очевидна, зокрема, це напрями відновлення житла, інфраструктури.

Серед головних уроків від Українського кластерного альянсу:

Кожен регіон має проєкти – вся справа в їх рівні (оформлення, деталізація, інноваційність);

Узгодженість зі стейкхолдерами – ключ до успіху.

Комунікації – чим раніше, тим краще.

«Разом – сила»: об’єднання – це ефективність, швидкість, мотивація.

Запорізький кластер ІАМ продовжує спільну роботу

Відеозапис сесії доступний за посиланням:

Продовження діалогу – вже завтра, 22 листопада. Тема: «Грантові проекти для промисловців – як збільшити рівень вироблення проектних пропозицій в середовищі промислових МСП».

Серія вебінарів для бізнесу організованиа у рамках спільного проєкту «Експертні  консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів», що реалізується у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Обов’язкова реєстрація за посиланням: https://cutt.ly/xB4x7oL

Додаткова інформація за тел.: +38 050 484 11 97, e-mail: oso@cci.zp.ua

Для довідки

«Об’єднаний економічний фронт двох регіонів» реалізується Запорізькою і Сумською ТПП за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.

This website uses cookies to improve your web experience.