Skip links

В2В-зустріч з кластерами Польщі

Розширення міжнародної мережі співпраці – важлива складова стабільної роботи бізнесу.   Учасники Запорізького кластеру «Інжиніринг – Автоматизація – Машинобудування» завжди відкриті до налагодження нових ділових контактів. У їх числі – компанія «Triada Welding», яка нещодавно була презентована під час зустрічі учасників кластерів з України та Польщі. У заході взяв участь представник компанії Віталій Єфименко.   Triada-Welding – інжинірингова компанія, системний інтегратор роботизованих комплексів. Спеціалізується у наданні інженерно-технічних послуг, розробці технологій, пов’язаних з розвитком і становленням різних зварювальних виробництв.

Захід відбувся за ініціативи Ольги Трофимової, відповідальної за інтернаціоналізацію Ukrainian Cluster Alliance.

З боку України взяли участь 15 компаній з Ukrainian Automotive and Mobility Cluster та АППАУ. З боку Польщі – 9 компаній з Polska Grupa Motoryzacyjna завдяки Bartosz Mielecki. Зустріч відкрив голова Polish Cluster Alliance та менеджер Polish Aviation Cluster- Krzysztof Krystowski.

Після привітальних презентацій було проведено 11 пітчей українських компаній та проведено В2В- зустрічі між польськими та українськими учасниками

Дякуємо Польським кластерам та підприємствам за відкритість до співробітництва!

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.