Skip links

Запорізький кластер ІАМ запрошує до співпраці стартапи!

Нещодавно відбулося підсумкове засідання учасників Запорізького регіонального кластеру «Інжиніринг – Автоматизація – Машинобудування» (ІАМ). Плануючи основні напрями діяльності на 2023 рік, окремо акцентували увагу на продовженні роботи з інноваційної діяльності, залученні і спільної реалізації стартапів.

«Представники Кластеру намагаються вишукувати можливості для співпраці в інноваційних напрямах, взаємодіють з науковцями НУ «ЗАПОРІЗЬКА ПОЛІТЕХНІКА», обговорюють перспективні для спільної реалізації стартап-проєкти. Завжди відкриті до співпраці і нових ініціатив, що сприяють розвитку інновацій у регіоні!», – зазначає директор Запорізького кластеру ІАМ Андрій Карпенко.

Нагадаємо, Кластер «Інжиніринг – Автоматизація – Машинобудування» створено за ініціативи Запорізької торгово-промислової палати, Асоціації Підприємств Промислової Автоматизації України, Національного університету «Запорізька політехніка» та групи запорізьких компаній, у числі яких «Тріада ЛТД Ко», ТОВ «РОЛЛ ГРАНД», ТОВ «ПК КОТЛОМОНТАЖ», ТОВ «Блиск Метал Сервіс ПРО».

Об’єднання у статусі громадської спілки працює вже два роки, майже 10 місяців – в умовах війни.

Кластер об’єднує провідних гравців Запорізького регіону в секторах промислового інжинірингу, автоматизації, ІТ та машинобудування.

Основні напрями діяльності-2022:

1. Проєктна діяльність

2. Участь в освітніх, презентаційних заходах

3. Гуманітарні завдання в умовах війни

4. Залучення до спільноти нових учасників, внутрішні і зовнішні комунікації

5. Розробка нових положень для взаємодії

This website uses cookies to improve your web experience.