Skip links

Запорізький кластер ІАМ представлено на міжнародному форумі у Словаччині

Цими днями у м. Кошице, Словаччина, проходить масштабний кластерний форум. Запорізький регіональний кластер «Інжиніринг – Автоматизація – Машинобудування» на міжнародному заході представляє учасник спільноти, директор органу з сертифікації ТОВ “Всеукраїнська експертна служба “Укрекспертиза” Кирило Єрмоленко. Також компанії – члени Кластеру долучились онлайн до В2В-платформи події.

Найбільший європейський захід з формування бізнес-кластерів об’єднав понад 200 учасників.

Форум організували Європейська платформа кластерної співпраці від імені Європейської Комісії та у партнерстві зі Словацьким агентством інновацій та енергетики, Союзом словацьких кластерів, Українським кластерним альянсом та Enterprise Europe Network #EEN.

Захід спрямований на інтеграцію українських кластерів і компаній до ланцюжків доданої вартості ЄС. 

Зокрема, 29 березня говорили про українсько-європейське ділове партнерство під час міжнародного воркшопу «Clusters meet Regions».

До учасників конференції звернулись прем’єр-міністр Словаччини Едуард Гегер і прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, президент Торгово-промислової палати Геннадій Чижиков.

Діалог представників Європейської Комісії, Словаччини та України, панельні дискусії, пітчинг-сесії, B2B-зустрічі, знайомство з платформами для бізнесу – у насиченій програмі форуму.

Захід триває!

This website uses cookies to improve your web experience.