Skip links

Стратегічна сесія по формуванню спільної експортної пропозиції

17 грудня запрошуємо взяти участь у стратегічній сесії по формуванню спільної експортної пропозиції Запорізького кластеру «Інжиніринг – Автоматизація – Машинобудування» (ІАМ). Захід організовано в межах програми «Розвиток експортних можливостей членів кластеру та позиціювання його як бренду на зовнішніх ринках», що реалізується як частина проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за спільного фінансування Європейським Союзом та урядом Німеччини через німецьку федеральну компанію GIZ*.
Одним із головних завдань зустрічі є посилення загального експортного потенціалу кластеру та формування більш розвинутої експортної пропозиції Кластеру та кожного учасника окремо.

Стратегічна сесія – це захід, де ви матимете змогу:

  1. Зрозуміти позиції Вашої компанії в міжнародному вимірі.
  2. Зустрітись з досвідченим експортером, обмінятись думками з колегами.
  3. Висловити побажання щодо наповнення та контенту двох спеціалізованих тренінгів з експорту, які будуть проведені в рамках проекту*.
    Також запланований практичний воркшоп з обміну кращими практиками та досвідом з сильними експортерами, буде вироблена спільна та розгорнута пропозиція цінності кластеру, більш розгорнутий план дій та послуг на наступний рік.

Запрошуємо вас прийняти участь у заході, який відбудеться 17 грудня з 10-00 до 14-00 в конференц-залі Запорізької ТПП (участь за умови вакцинації або негативного ПЛР-тесту) або онлайн на платформі ZOOM.


Реєстрація обов’язкова за посиланням:
 https://cutt.ly/lT8uHkq

Довідково
*Проєкт «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета проєкту – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання. У межах підходу Team Europe проєкт також сприятиме відновленню України від наслідків COVID-19.
EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства – Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Грузії, Молдові, Україні – зокрема надає додаткове фінансування та послуги з розвитку бізнесу, а також сприяє ефективному регулюванню підприємницької діяльності. У 2019 році Європейський Союз в межах ініціативи EU4Business підтримав 4 279 підприємців, які підвищили свій дохід на 406 мільйонів євро, створили 50 799 нових робочих місць, збільшили прибуток на 24,7% і експорт на 5%. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.