Skip links

Учасники кластеру «ІАМ» ознайомилися з виробництвом «ПК КОТЛОМОНТАЖ»

28 квітня спільнота Запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» продовжує працювати над ефективними формами виробничої колаборації. Чергова зустріч керівників компаній-учасників відбулася на підприємстві «ПК КОТЛОМОНТАЖ», яке є активним членом кластерного об’єднання. Представники «Запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» зустрілися та провели активне обговорення можливостей виробничої співпраці та формування нових ланцюжків доданої вартості.

Учасники ознайомилися з потужностями та продукцією ТОВ «ПК КОТЛОМОНТАЖ». Основними напрямами діяльності підприємства є виробництво і ремонт металоконструкцій і нестандартного обладнання з рядових і нержавіючих марок сталі, виконання будівельно-монтажних і пусконалагоджувальних робіт. Історія діяльності компанії починається з 1992 року. Підприємство виробляє, ремонтує та монтує: котли утилізатори, деаератори та деталі промислових котлів; газоочисне обладнання; будівельні металоконструкції; ємності та резервуари, заправні та перекачувальні станції; навісне та причіпне сільгосп обладнання; зварні труби, вентиляція та деталі трубопроводів (відводи, переходи, трійники і компенсатори); швидкомонтовані будівлі та ангари; виготовлення обладнання по кресленнях або за зразком замовника. Кваліфікація фахівців підприємства дозволяє здійснити проект від ідеї до повної його реалізації.

Всі представники компаній-учасників Запорізького кластеру «Інжиніринг. Автоматизація. Машинобудування» визнають важливість колаборації, відчутними перевагами якої є збільшення завантаженості потужностей, обсягів виробництва і створення нових робочих місць. У кластерній спільноті ґрунтовнішим стає бачення одного з основних завдань кластеру – створення і виробництво спільного продукту (продуктів), що буде конкурентоспроможним на українському і закордонних ринках. І в цьому важливим є розширення взаємодії бізнесу, влади, освіти і науки, профільних асоціацій.

Започаткована практика знайомства з виробничими можливостями учасників Запорізького кластеру «ІАМ» та потенційними партнерами формує довіру, сприяє глибшій співпраці, забезпечує нове бачення розвитку.

Oops...
Slider with alias slider-1-1 not found.

Доєднуйтесь!

Андрій Карпенко,

директор ГС «Запорізький кластер «ІАМ»

+38 (095) 810-67-99

andreykarpenko@ukr.net

 

Запорізький кластер «Інжиніринг-Автоматизація-Машинобудування», створено за ініціативи Запорізької торгово-промислової палати (ЗТПП), Асоціації «Підприємств промислової автоматизації України» (АППАУ), Національного університету «Запорізька політехніка» (НУ «Запорізька політехніка») та групи запорізьких компаній в рамках проєкту «Застосування та реалізація Угоди про асоціацію ЄС – Україна у сфері торгівлі», що впроваджується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.

 

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.